• POPUNJENOST KAPACITETA ZA RANE PRIJAVE 70% 70%

„Ukoliko se ne učlanite u ovaj program izgubićete mnogo i kasnije ćete se sigurno kajati. Sve je organizovano, sve je obuhvaćeno. Hvala ti Marko, ti si neko ko nam daje snagu i ulepšava naš život! U programu je sve vrlo jasno i precizno objašnjeno i lako se primenjuje. Mnogo praktičnih stvari. Jednom rečju fenomenalno.”

Verica Višnjić

„Program je neverovatan. Odmah po učlanjenju sam počela da primenjujem sve korake, i uverila se u njegovu efikasnost. Trudim se da svakodnevno primenjujem strategije i vežbe, i menjam život na bolje“.

Ivana Novak

„Marko mi je omogućio da primenom tehnika i sistema iz programa Univerzitet uspeha počnem da radim na promenama i kvalitetnijeg životu“.

Goran Mihajlović

„Marko mi je svojim izvanrednim programom pomogao da unesem velike promene u svoj život, da živim svesnije i odgovornije. Najbolje uložen novac u životu, vraća višestruko! Hvala na svemu“!

Mia Danilović

  • POPUNJENOST KAPACITETA ZA RANE PRIJAVE 70% 70%

’’Susret sa budućnošću je događaj koji menja život…Dobijete toliko puno fantastičnog materijala i željena promena dolazi veoma brzo; čak toliko brzo da bukvalno ne prepoznajete osobu koja ste bili na početku seminara’’

Jelena Mitrović

„Mnogo dobre energije, sjajnih ljudi, i naravno neverovatni Marko. Hvala na svemu, ovo je nešto što ću pamtiti dugo godina, i već sam se prijavila da dođem i naredni put”’

Nataša Stojanović

’’Najbolje iskustvo u životu. Seminar koji je za mene promenio sve!”

Luka Andrić